Konferens med kvalitet

Ullinge är den perfekta platsen för en konferens, vackert beläget vid Södra Wixens kant utanför Eksjö. Till Ullinge är det lätt att ta sig från alla Sveriges hörn, med såväl bil som tåg. Till järnvägsstationen i Nässjö tar det endast tio minuter med bil. Jönköping ligger 40 minuter bort.

För ett lyckat möte

Våra paket

Vi erbjuder flera olika paket, varje skräddarsytt till er konferens eller mötes specifika behov.

Helpension

Övernattning

Valvet

Skräddarsy din konferens

Vi vill att er konferens blir så stor succé som den kan bli. För att få vår vilja fram skräddarsyr vi hela vistelsen tillsammans med er.

Genom hela processen, från bokning till utvärdering, kommer vi att tillsammans arbeta för att er konferens ska bli en succé. Tack vare en lång, stolt historia av gäster kan vi framgångsrikt möta dina förfrågningar och skapa ett recept för ett fantastiskt möte.

Aktiviteter & kick-off

På Ullinge arbetar vi aktivt med att hitta de bästa och mest givande aktiviteterna. Vi vill du ska känna dig som hemma.

Ullinge ger er en utmärkt, lyxig kick-off ute i naturen och i fantastiska lokaler. Under åren har vi märkt att det inte finns någon bättre start än den naturen ger dig. Därför ser vi till att ha aktiviteter som gör er kick-off ännu bättre. Välkommen till en bra start.

Våra konferensrum

En konferens på Ullinge utanför Eksjö och Nässjö betyder fantastiska lokaler omgiven av naturen. Våra konferensrum är moderna och ljusa, och vi skiftar vår möblering efter era behov. Vi ser framemot att träffa er!

A conference at Ullinge outside Eksjö and Nässjö means great facilities surrounded by nature. Our conference rooms are modern and bright, and we adapt the furnishing to your desires. We look forward to meeting you!

Kontakt och offert

Vi hjälper er skräddarsy konferensen, mötet eller kick-off så att det blir en upplevelse att minnas.