Custom code header don't touch or contact a developer

Romantiskt bröllop

På Hotel Ullinge är varje bröllop unikt, och det skulle vara en ära att få vara med och planera den viktigaste dagen av era liv. Vi befinner oss i den norra regionen av Småland, utanför Eksjö, i en unik plats precis vid Södra Wixen. Boka ett möte och berätta vad ni drömmer om. Tillsammans förverkligar vi dem!

Välkommen hem till oss

Romantiskt bröllop vid Södra Vixen

Sagolikt vackert beläget mitt i ett fantastiskt stycke Småland ligger Hotel Ullinge vid sjön Södra Vixens klara källvatten mellan Eksjö och Nässjö. Hotellets namn härstammar från grundaren Gösta von Porats två döttrar, Ulla och Inga. Deras gästfrihet bidrog till att skapa en plats för rekreation och harmoni. Än idag lever detta vidare och på vårt charmiga hotell möts ni av vårt personliga engagemang och en högklassig service.

Vår rofyllda miljö har genom åren inspirerat många, och oräkneliga par har sagt ja hos oss. Här finner ni atmosfären, lokalerna och kunskapen för att anordna ett klassiskt bröllop.

bröllop Ullinge Eksjö och Nässjö, Småland bröllopsfotograf Johan Lindqvist

Vigsel

I vår vackra omgivning finns det många platser för en vacker vigsel; nere vid sjön, på gräset nedanför restaurangen, vårt kapell eller i vårt lusthus. Kulla kapell ligger 5 minuter från Ullinge och vi kan även rekommendera olika vackra kyrkor.

Bröllopsfoto av Johan Lindqvist

Lokal

Bröllopsmiddagen intar ni på vår Veranda med en vacker utsikt över Södra Vixen. Vi har plats för max 130 gäster beroende på bordsplacering och möblering.

Bröllopsfoto av Johan Lindqvist

bröllop Ullinge Eksjö och Nässjö, Småland bröllopsfotograf Johan Lindqvist
bröllop Ullinge Eksjö och Nässjö, Småland bröllopsfotograf Johan Lindqvist

Middag

Menyn komponeras tillsammans med våra kockar utifrån era önskemål. Vi erbjuder olika bröllopspaket med allt från bufféer till trerätters middag med kaffe och bröllopstårta, samt vickning. Vi har även olika förslag på dryck till menyn. Dukning, lokalhyra, porslin och personal ingår. Vill ni även ha hjälp med smyckning och blommor, förmedlar vi gärna kontakter till våra duktiga florister.

Bröllopsfoto av Johan Lindqvist

Dans & Underhållning

Dans och underhållning kan ordnas i angränsande lokaler framåt kvällen och vi kan öppna upp vår stora sal till brudvals och underhållning. Vi förmedlar kontakter till DJ, musiker och underhållare i alla prisklasser.

alvin-mahmudov-NSVJAAXOYHs-unsplash
roses-2676639_1920

Övernattning

Ni och era gäster bor bekvämt i våra nyrenoverade enkel- och dubbelrum. Hotellet har idag 34 rum totalt, och kapacitet för ett 60-tal övernattande gäster.

Kontakta oss

Varje bröllop är unikt, med någonting som gör just det här bröllopet lite mer speciellt. Vi har en lång erfarenhet att förverkliga drömmar. Välkommen till oss!

Meny

Contact information

Do you have any questions, would you like to book a room, table, wedding, conference or anything else? Contact our reception below.

Phone: 0381 – 810 60
E-mail: info@ullinge.se