Custom code header don't touch or contact a developer

Romantiskt bröllop vid Södra Vixen

Sagolikt vackert beläget mitt i ett fantastiskt stycke Småland ligger Hotel Ullinge vid sjön Södra Vixens klara källvatten mellan Eksjö och Nässjö.
Hotellets namn härstammar från grundaren Gösta von Porats två döttrar, Ulla och Inga. Deras gästfrihet bidrog till att skapa en plats för rekreation och harmoni. Än idag lever detta vidare och på vårt charmiga hotell möts ni av vårt personliga engagemang och en högklassig service.
Vår rofyllda miljö har genom åren inspirerat många, och oräkneliga par har sagt ja hos oss. Här finner ni atmosfären, lokalerna och kunskapen för att anordna ett klassiskt bröllop.
För oss på Hotel Ullinge är varje fest unik och det skulle vara en ära att få vara med och planera er livs viktigaste dag.
Boka gärna in ett möte med oss där ni i lugn och ro får berätta om era drömmar.
Tillsammans kan vi förverkliga dem!

Vigsel

I vår vackra omgivning finns det många platser för en vacker vigsel; nere vid sjön, på gräset nedanför restaurangen, vårt kapell eller i vårt lusthus.Kulla kapell ligger 5 minuter från Ullinge och vi kan även rekommendera olika vackra kyrkor.

Lokal

Bröllopsmiddagen intar ni på vår Veranda med en vacker utsikt över Södra Vixen. Vi har plats för max 130 gäster beroende på bordsplacering och möblering.

Middag

Menyn komponeras tillsammans med våra kockar utifrån era önskemål. Vi erbjuder olika bröllopspaket med allt från bufféer till trerätters middag med kaffe och bröllopstårta, samt vickning. Vi har även olika förslag på dryck till menyn.
Dukning, lokalhyra och porslin samt personal ingår.
Vill ni även ha hjälp med smyckning och blommor, förmedlar vi gärna kontakter till våra duktiga florister.

Dans & Underhållning

Dans och underhållning kan ordnas i angränsande lokaler framåt kvällen och vi kan öppna upp vår stora sal till brudvals och underhållning. Vi förmedlar kontakter till DJ, musiker och underhållare i alla prisklasser.

Övernattning

Ni och era gäster bor bekvämt i våra nyrenoverade enkel- och dubbelrum. Hotellet har idag 34 rum totalt, och kapacitet för ett 60-tal övernattande gäster.

Offert

För offert och aktuell prislista, är ni varmt välkomna att kontakta oss på
tel. 0381-810 60 eller info@ullinge.se Välkomna!