Välkommen till

Hotel Ullinge

Mitt i fantastiska Småland speglar sig Hotel Ullinge i Södra Wixens klara vatten. Sagolikt vackert beläget vid sjökanten med ett stycke rofylld Småländsk natur in på knutarna. Namnet Ullinge härstammar från systrarna, Ulla och Inga, vars gästfrihet bidrog till att skapa en plats såväl för fest och lek, som för rekreation och harmoni. Varmt välkommen till charmiga Ullinge. Vi bjuder på hemtrevlig atmosfär, hjärtlig service och – hembakat!

All-inclusive

Hemester i 2 nätter på Ullinge. En all-inclusive upplevelse på Ullinges vis med middag, lunch, glass och mer.

Erbjudande

Golfpaket

Spendera helgen med golf på Eksjö GK och bo på Ullinge i 2 nätter - med middag. Bara 1250 kr per person fram till 9 augusti!

Erbjudande

COVID-19

På grund av coronaviruset ser vi till att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer för våra gästers säkerhet.

Information

Bo

Rum på Ullinge

Att bo på Ullinge innebär rum omgivna av Smålands uppiggande skogar. Många av våra rum har också en fantastisk utsikt över sjön Södra Wixen.

Room
DSC00879

Äta

Ullinges restaurang

Ullinge har en lång historia som restaurang nära Eksjö. Vi är oerhört stolta över den mat våra kockar lagar, och vi ser framemot att dela upplevelsen med dig.

Företag

Konferens & Möten

Ullinge har utmärkta och inspirerande konferensrum mellan Eksjö och Nässjö i Jönköpings län. Ett möte i Smålands skogar är ett bra recept för ett givande, kreativt och lyckat möte.

Kontakt

Receptionen

Vår reception svarar på dina frågor om bokningar, restaurangen, rummen, och mer. Vi ser framemot att höra från er!

Receptionens tider

Mån – Tis: Stängt
Onsdag: 15 – 20
Tor – Lör: 08 – 12, 15 – 20
Söndag: 08 – 11