Välkommen till

Hotel Ullinge

Mitt i fantastiska Småland speglar sig Hotel Ullinge i Södra Wixens klara vatten. Sagolikt vackert beläget vid sjökanten med ett stycke rofylld Småländsk natur in på knutarna. Namnet Ullinge härstammar från systrarna, Ulla och Inga, vars gästfrihet bidrog till att skapa en plats såväl för fest och lek, som för rekreation och harmoni. Varmt välkommen till charmiga Ullinge. Vi bjuder på hemtrevlig atmosfär, hjärtlig service och – hembakat!

Julbord

Det klassiska julbordet är tillbaka, fyllt med julfavoriter lagade i sann Ullinge-anda. Välkommen 20/11 - 20/12!

Erbjudande

Gå till sängs mätt och go. Fram till den 20:e december ingår kvällsmåltiden i rumspriset, vid ankomst måndag till torsdag.

COVID-19

Vi följer noggrant Folkhälsomyndighetens riktlinjer, för våra gästers och medarbetares trygghet samt säkerhet.

Rum på Ullinge

Att bo på Ullinge innebär rum omgivna av Smålands uppiggande skogar. Många av våra rum har också en fantastisk utsikt över sjön Södra Wixen.

Room
DSC00879

Ullinges restaurang

Ullinge har en lång historia som restaurang nära Eksjö. Vi är oerhört stolta över den mat våra kockar lagar, och vi ser framemot att dela upplevelsen med dig.

Konferens & Möten

Ullinge har utmärkta och inspirerande konferensrum mellan Eksjö och Nässjö i Jönköpings län. Ett möte i Smålands skogar är ett bra recept för ett givande, kreativt och lyckat möte.

Receptionen

Vår reception svarar på dina frågor om bokningar, restaurangen, rummen, och mer. Vi ser framemot att höra från er!

Receptionens tider

Veckodagar:
07.00 – 21.00