Välkommen hem till oss!

Somna gott till trädkronornas sus och vågornas brus. Vakna upp till fågelkvitter och lugnets ljuva toner.

Upptäck Ullinge

Mitt i hjärtat av de sagolika småländska skogarna, på första parkett vid Södra Vixens böljande vatten, är Hotel Ullinge placerat. Här bor du i en rogivande miljö med en hemtrevlig och mysig atmosfär. En oas för att hämta kraft, få energi och fylla på med inspiration. Tillsammans skapar vi möten att minnas!

På Ullinge sover du gott i något av våra 33 fina rum. Alla våra hotellrum ligger i hotellbyggnaden, en liten bit nedanför huvudbyggnaden. 

Våra hotellrum

Dubbelrum

I hotellbyggnaden ligger våra standard dubbelrum. Här sover du gott och vaknar energifylld och utvilad redo för nya utmaningar. 

Dubbelrum - sjöutsikt

Våra dubbelrum med sjöutsikt finner ni i hotell-byggnaden. Låt vågorna vagga dig till sömns för att vakna upp till en magiskt vacker soluppgång.

Enkelrum

I hotellbyggnaden finner ni också våra enkelrum. Bo bekvämt i en rogivande miljö med naturen precis runt knuten.   

Room

Enkelrum - sjöutsikt

Våra enkelrum med sjöutsikt finner ni i hotellbyggnaden. Vakna upp lagom för att se solen stiga upp över Södra Wixens vatten.   

Hemtrevliga rum

Rummen på Hotel Ullinge är modernt och hemtrevligt inredda. I varje rum finns:

  • Fritt Wifi
  • TV med kabelkanaler
  • Eget badrum
  • Hårtork
  • Minibar
  • Tillgång till bastu, sällskapsytor och andra faciliteter 
  • När du bor över hos oss ingår alltid en härlig frukost som serveras i vår restaurang

På området

Vad sägs om ett härligt bastubad eller en sväng ner till vår alldeles egna gillestuga? Eller varför inte ett besök i valvet, en alldeles utomordentligt mysig upplevelse med magisk sjöutsikt.

Sjöbastun

Vad sägs om ett mysigt bastubad innan doppet? Bastun på bryggan, som ligger ett stenkast från badstegen erbjuder en härlig kontrast mellan varmt och kallt hela året runt! Vid vackert väder är det härligt att njuta av lugnet och stillheten på bastuhusets terrass.

Utsida

Valvet

Precis under vår restaurang, ligger grottan eller valvet som vi brukar kalla det. Den perfekta lokalen för privata evenemang och tillställningar. Här har ni en spektakulär utsikt över Södra Wixen och de stora härliga glaspartierna gör att känslan mellan inne och ute suddas ut.

Gillestugan

Gillestugan

Ullinges eget vardagsrum kallar vi stolt för gillestugan.  En mysigt härlig miljö med plats för hela företaget eller det stora sällskapet, där det går att roa sig med pilkastning, biljard eller varför inte lite karaoke.

Winter offer

Go to bed happy and with a belly full of food.

From Monday – Thursday until the 20th Of December, the evening meal comes included with the room price.