Konferensaktiviteter

Upplevelser som ger mötet energi

Under en dag fylld med ett helt gäng inspirerande möten, behövs ibland ett litet avbrott för att fylla på med energi och hinna ladda batterierna. En aktivitet är en härlig stund för gruppen att på ett naturligt sätt lära känna varandra bättre samtidigt som man umgås i en miljö som man i vanliga fall inte befinner sig i.

Vi är mycket måna om att skräddarsy er upplevelse hos oss och vi har ett brett utbud av aktiviteter där alltifrån det gröna, sköna och rofyllda till det lite mer fartfyllda går att uppfylla. Läs gärna mer om några av de aktiviteter som vi har att erbjuda här hos oss på Ullinge. För fler förslag är ni alltid varmt välkomna att kontakta oss!

Konferens med kräftfiske

UPPLEV ULLINGE
KONFERENS MED KRÄFTFISKE
Upplev sensommarens bästa aktivitet här hos oss på Ullinge och fiska kräftor på småländskt vis tillsammans med kollegorna på konferensen. Krydda mötet, konferensen eller kick off’en med traditionellt kräftfiske mitt i hjärtat av Småland. Hotel Ullinge ligger precis vid källsjön Södra Wixens strand, som är ett rikt kräftvatten. Ta chansen och boka in höstens första möte här hos oss på Ullinge och krydda upplevelsen lite extra med en spännande kräftfiske-aktivitet. På Ullinge fiskar vi kräftor mellan den 1 augusti - 30 september.
BOKA

Program Ullinges kräftfiskepaket

ANKOMST ULLINGE

Ni välkomnas till Ullinge och möts av antingen fika eller lunch, beroende på ankomsttid.

MÖTESTID

Tid för möten, inspiration och nya idéer att kläckas. Tillsammans konfererar ni i något av våra härliga mötesrum.

INCHECKNING

Checka sedan in i något av våra härliga rum med sjöutsikt.

KRÄFTFISKE DEL I

En stund senare är det samling nere vid bryggan där vi agnar burarna och ger oss ut på sjön.

AVKOPPLING

Därefter finns det tid att hänga på terrassen, doppa tårna nere vid bryggan, njuta av ett uppfriskande dopp i Södra Wixen eller öka tempot med en spännande teambuildingaktivitet.

KRÄFTSKIVA

Framåt kvällen stundar kräftsupén med alla traditionellt småländska tillbehör och delikatesser, ett riktigt kräftkalas!

KRÄFTFISKE DEL II

Efter en god natts sömn ger vi oss åter ut på sjön för att vittja burarna, en härlig stund i morgontimmarna som börjar med en rykande kopp hett kaffe nere på bryggan

FRUKOSTDAGS, MÖTEN & HEMRESA

Efter att ha håvat in dagens fångst står en välförtjänt härlig frukostbuffé framdukad inne i matsalen. Glada och nöjda kan årets kräftkalas summeras som en total succé. Dagens möte fortsätter eller så har det blivit dags att checka ut och bege sig hemåt.

Yoga

En lugn och härlig aktivitet under konferensen eller mötet för att låta själen och hjärtat få andas. Yogapassen hos oss på Ullinge kan utföras såväl inom- som utomhus. En perfekt energiboost som ger såväl kropp som knopp en chans att fylla på batterierna.

OFFERTFÖRFRÅGAN
Sjöbastu

En uppfriskande avslutning på en fartfylld dag. Varva ner och koppla av i vår sjöbastu med magnifik utsikt över Södra Wixens glittrande vatten. Ett dopp med efterföljande bastubad gör gott för hela kroppen. En perfekt avslutning på en tempofylld dag, där hela gruppen kan deltaga.

OFFERTFÖRFRÅGAN
Kanot

Med vårt utmärkt förstklassiga läge direkt vid Södra Wixens strand, har vi alla förutsättningar för att kunna erbjuda en härlig dag på sjön. Paddla kanot, ta en tur med båten eller varför inte fiska i lugn och ro nere på bryggan. Vem vet, fiskelyckan kanske slår till hos oss på Ullinge!

OFFERTFÖRFRÅGAN

Varmt välkommen att kontakta oss!

För paketet gäller ankomst onsdag och avresa fredag. Har du frågor, eller känner du dig redo att boka? Välkommen att kontakta oss på: 0381 – 810 60