Custom code header don't touch or contact a developer

Fest & Bröllop

Fest, event, bröllop och middagar

Planerar du bröllop eller fest för nära och kära? I våra fina miljöer och lokaler är du alltid välkommen! Vi hjälper dig att planera och arrangera din speciella dag och vi kombinerar dina önskemål och idéer med våra förslag för att dagen ska bli till ett minne för livet, både för dig och ditt sällskap.

Fest & Bröllopspaket

Vi erbjuder två middagspaket som passar både för fest och bröllop. Vita linnedukar, vita linneservetter, vita tallrikar, bestick, glas och enklare blommor till borden ingår alltid i våra fest- & middagspaket. Självklart finns vår trevliga och serviceinriktade personal på plats och tar hand om er fram till kl 01.00.

Bröllopspaket

Ullinge Bröllop

 • Ett glas bubbel som fördrink
 • 3-rätters festmeny
 • Kaffe & servering av tårta
 • Två timmars konsultation
 • Festlokaler
 • Serveringspersonal, vi ställer i ordning både före och efter er middag
 • Linnedukar & linneservetter samt enklare bordsdekoration

       Från 630 kr per kuvert

Ullinge Exklusivt

 • Flottetur över Södra Wixen till Ullinge
 • Ett glas bubbel med påfyllning som fördrink på bryggan
 • Snittar alternativt chokladdoppade jordgubbar
 • 3-rätters festmeny
 • Utvalt vinpaket ( 1 glas till förrätt, 1 glas med påfyllning till varmrätt & 1 glas dessertvin)
 • Kaffe & servering av tårta
 • Avec
 • Vickning
 • Exklusiv provsmakning av utvald meny samt vinpaket inför bröllopsfesten
 • Två timmars konsultation
 • Festlokaler
 • Serveringspersonal, vi ställer i ordning både före och efter er middag
 • Linnedukar & linneservetter samt enklare bordsdekoration

       För pris vänligen kontakta info@ullinge.se

TIDSLINJE

Så här kan er bröllopsdag se ut

Ett bröllop hos oss på Ullinge kan utformas på många olika vis helt efter era önskemål.

Här ger vi ett exempel på hur ett klassiskt genomförande kan se ut.

Bröllopspar vitsippor

Våra vigselplatser

Säg ja till varandra med en sagolik utsikt över Södra Vixens glittrande vatten. Hos oss på Ullinge finns flera natursköna vigselplatser att välja emellan; nere vid sjön, i trädgården nedanför restaurangen eller varför inte i vårt eget kapell. Naturen bjuder på en hänförande utsikt och miljön blir förtrollande vacker. Vi har dessutom flera fina kyrkor i närheten som vi kan rekommendera och bara några minuter ifrån Ullinge hittar ni Kulla kapell.

Bröllopsdukning

Våra festlokaler

I vår ljusa luftiga restaurang har det anordnats otaliga fester och bröllop. Den stilfulla miljön, med utsikt över Södra Vixen i kombination med historiens vingslag skapar en vacker inramning till middagar, bjudningar och fester av alla de slag. Vår restaurang har plats för runt 130 sittande gäster beroende på möblering. Våra generösa sällskapsytor gör att det finns gott om utrymme för kaffe, tårta, presentbord och fortsatta festligheter efter middagen.

Bröllopsmiddag

Festmiddag

Vi dukar upp med vita linnedukar, vita linneservetter, glas, bestick och maten serveras på klassiskt tidslöst poslin. Vi arbetar med råvaror efter säsong och skapar olika menyer som passar både för fester och bröllop. Vi erbjuder olika paket med allt ifrån bufféer till trerätters middag med kaffe och bröllopstårta samt vickning. Självklart ger vi gärna förslag på passande dryck till menyn. Vid förfrågan på fest eller bröllop så skickar vi gärna de aktuella menyerna till er. Om ni önskar ändra något är vi givetvis flexibla och skräddarsyr menyn till er tillsammans med vår kökschef.

roses-2676639_1920

Övernattning

Självklart kan bröllopsgästerna sova kvar hos oss. Ni och era gäster bor bekvämt i våra hemtrevliga rum. Hotellet har idag 33 rum totalt, och kapacitet för ett 70-tal övernattande gäster.

DSC00879

Dans & underhållning

Våra generösa sällskapsytor skapar stora möjligheter att för att anordna dans och underhållning framåt kvällen. Efter middagen öppnar vi upp till stora salen där det finns gott om plats för brudvals, underhållning,  lekar och upptåg.

Bröllopspar på bryggan

Det lilla extra

Lägg till det lilla extra och njut av den här speciella dagen! Boka in er och ert brudfölje här hos oss om ni vill göra er i ordning tillsammans.  hos oss för att göra er i ordning på plats. Vi hjälper er gärna med planering och förberedelser. Varmt välkommen att kontakta oss för prisuppgift.

Låt oss ordna festen

Låt oss på Ullinge ta hand om ert event och guida er från start till mål. Vi hjälper dig att planera och arrangera din speciella dag. Vi kombinerar dina önskemål och idéer med våra förslag för att dagen ska bli till ett oförglömligt minne för resten av livet.

Vi har ett stort kontaktnät med fotografer och florister och förmedlar och rekommenderar gärna våra lokala samarbetspartners.

Kontakta oss gärna för en visning av Ullinge inför er fest eller ert bröllop, vi vill mer än gärna att ni får uppleva den magiska  atmosfären här hos oss.

Varmt välkommen att kontakta oss!

sv_SESwedish

Meny

Contact information

Do you have any questions, would you like to book a room, table, wedding, conference or anything else? Contact our reception below.

Phone: 0381 – 810 60
E-mail: info@ullinge.se