På svenska In English Auf deusch | Facebook

 
ETT MINNE FÖR LIVET 
 
 
Så ser vi på alla våra fest- och bröllopsarrangemang.
För oss är varje fest unik och det har blivit många minnen genom åren. Vi har erfarenheten, kontaktnäten och idéerna för att göra er fest oförglömlig.
Ring så bokar vi in ett möte där ni i lugn och ro får berätta om era drömmar.
Tillsammans kan vi förverkliga dem!
 
Med eget kapell är vi ett av få hotell som kan ta hand om hela bröllopet, från brudmarsch till brunch och paketöppning dagen efter vigseln. Låt oss hjälpa er att förverkliga era drömmar.

Föredrar ni ett utomhusbröllop rekommenderar vi en ceremoni på bryggan. Bröllopsmiddagen dukas upp i vår restaurang, där vi också kan ordna dans framåt kvällen. Bröllopsnatten tillbringas i eget hus vid sjön, med terrass i morgonsol. Här serveras frukosten när ni önskar.

 

TILL ULLINGE EFTER KYRKAN
Gör en stilig entré sjövägen på lövad flotte till tonerna av en spelman. Bröllopsgästerna väntar på vår brygga där brudskålen utbringas. Kanske vill ni komma till festen med häst och vagn?
Vi har både kontakterna och idéerna.
 

BRÖLLOPSMIDDAG
Närproducerad och vällagad mat enligt era önskemål. Våra kockar komponerar och provlagar gärna middagen så ni kan känna er trygga med menyn.  Om ni önskar beställer vi gärna bröllopstårta, från Thimons i Nässjö, samt blommor och dekorationer enligt önskemål.
I matsalen kan vi duka för upp till 100 gäster.
 

UNDERHÅLLNING & DANS
Vi förmedlar kontakter till musiker och underhållare i alla prisklasser – från trubadur till storband. Väljer ni att avstå från livemusik finns en musikanläggning till ert förfogande.   

 

ÖVERNATTNING
Gästerna bor bekvämt i enkel- och dubbelrum på hotellet. Vi har kapacitet för 94 övernattande gäster.

 

© 2012 Gyllene Uttern Hotel Group
Tel: 0381 81060 | E-post: info@ullinge.se
Skicka en konferensförfrågan | Kontakta oss